Näihin talvisiin kuviin on hyvä lopettaa kelkkailukausi täällä Etelä-Karjalalassa. Kausihan oli tosi hyvä pitkästä aikaan lunta reilusti ensi ajot reiteillä vedeltiin Joulukuun alussa ja Pääsiäisenäkin lunta riitti viimeisiin vetoihin kankaalla.
Suuret kiitokset kaudesta kaikille jäsenille ja etenkin talkoo väelle joka piti kelkkauramme hyvässä kunnossa ja mahdollisti kokoperheen kelkkailu tapahtuman onnistumisen.
Sitten yksi ikävämpi ilmiö josta oli haittaa muillakin kelkkaseurojen alueella. Ilmeisesti runsaan lumen takia jotkut kelkkailijat luulivat että kelkkareittejä ei tarvi käyttää vaan ajeltiin missä sattuu tästä maaomistajat suuttuivat ja virallisten kelkkaurien pitäminen vaikeutuu.
Myös kesälle ja syksylle on suunnitelmia talkoilla olisi tarkoitus kunnostaa Harjulassa oleva varastorakennus ja muutamaa siltaa pitää kunnostaa ja viedä lisää reittimerkkejä maastoon, myös mahdollisesti uuden kelkkauran tekeminen Pönnilä-Lavikanlahti on suunnitteilla.
HYVÄÄ KESÄÄ TOIVOTTAA
Sihteeri Japi

Samankaltaiset artikkelit